Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه رسالت در گزارشی به عدم تمایل رتبه‌های برتر آزمون سراسری ۹۹ به شرکت در کلاس‌های کنکور پرداخته است که بخش‌هایی از آن در ادامه می‌آید.

سال‌هاست تبلیغات فراوان مؤسسات کنکور ،دانش‌آموزان را به خود جلب کرده و این تصور باطل را القا نموده که موفقیت در کنکور و به‌تبع آن دروازه ورود به دانشگاه از طریق استفاده از محصولات این مؤسسات امکان‌پذیر است اما اغلب نفرات برتر کنکور 99، در دام این مافیا گرفتار نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۲ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی سالیانه مؤسسات کنکور

آنچه در مورد کنکور امسال جالب‌توجه است، عدم حضور نفرات برتر آزمون در مؤسسات آموزشی بوده است و این مسئله باری دیگر اثبات می‌کند که  مؤسسات آموزشی در بستر ضعف نظارت و ضعف بدنه آموزش‌وپرورش، رشد کرده‌اند و از غول کنکور، غول دیگری به نام «مافیای کنکور» حاصل‌شده است و امروز به‌جایی رسیده‌اند که سخن از ۲هزار تا ۱۵ هزار میلیارد تومان گردش مالی سالیانه این مؤسسات به میان می‌آید، چنان‌که به گفته دکتر علی عبدالعلی، مدیر گروه ارتباط با مدارس دانشگاه علم و صنعت، مقوله‌ای به اسم «کنکور آزمایشی» در سال بالغ‌بر هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد و از محل چاپ کتاب‌های کمک‌آموزشی نیز به همین میزان پول نصیب مؤسسات خصوصی می‌کند.

از سوی دیگر موضوعی که نباید از کنار آن به‌سادگی گذر کرد، این است که سال‌هاست به علت نبود متولی مشخص و نظارت کافی، برخی مؤسسات برگزارکننده کلاس‌های کنکور، یگانه راه موفقیت در این آزمون سرنوشت‌ساز را حضور در این مؤسسات می‌دانند، درحالی‌که نمونه‌های فراوانی قابل‌ذکر بوده که این ادعا را باطل می‌کند و در این میان تولیدکنندگان بسته‌های آموزشی از نام نفرات برتر کنکور، دبیران و مشاوران تحصیلی ممتاز سوءاستفاده می‌کنند تا داوطلبان بیشتری را جذب کلاس‌ها یا محصولات خود کنند، اما واقع امر آن است که توفیق نفرات برتر کنکور تابع حضور در مؤسسات آموزشی نبوده است.  

برنامه‌ریزی مدون، شرط موفقیت در کنکور است، نه مؤسسات آموزشی

«مهدی محمدی تمر»، رتبه اول کنکور انسانی در گفت‌وگو با «رسالت» به این نکته صراحتا اشاره می‌کند که در هیچ کلاس کنکوری شرکت نداشته و تمامی آموزه‌های او از طریق کلاس درس و مطالعات خودش بوده است. البته از برخی کتاب‌های کمک‌آموزشی استفاده کرده اما معلم خارج از مدرسه نداشته و همه تمرکزش روی کتاب‌های درسی‌اش بوده و در کنارش از جزوه و تست و کنکورهای آزمایشی هم استفاده کرده است. 

به کلاس کنکور نرفتم

علی‌رضا چلابیان، رتبه دوم کنکور سراسری رشته علوم انسانی  هم در گفت‌وگو با «رسالت» مشابه همین عبارات را تکرار می‌کند: برای حضور در کنکور سراسری به کلاس کنکور نرفتم، فقط در یک مؤسسه آزمون آزمایشی دادم. شرط اول برای قبولی در آزمون کنکور و آزمون‌های مشابه این است که فرد از یک برنامه مدون مرتبط با نیاز‌های کنکور و مطابق با روحیات خود بهره بگیرد. 

 

ترجیح دادم در خانه به تست‌زنی بپردازم

سید امیر سیدشنوا، رتبه اول کنکور تجربی است که در گفت‌وگو با «رسالت» تأکید می‌کند که در هیچ کلاس کمک‌آموزشی شرکت نداشته است و رمز موفقیت او، 7 ساعت مطالعه روزانه و عدم حضور در شبکه مجازی بوده و از کتاب‌های کمک‌آموزشی هم استفاده کرده است و از طرفی  تمایلی به کلاس‌های خصوصی و مراکز مشاوره ندارد و معتقد است: به‌جای این‌که زمان خود را صرف رفت‌وآمد به کلاس کنکور کنم ترجیح دادم آن زمان را در خانه به تست‌زنی اختصاص دهم. 

نیازی به شرکت در مؤسسات آموزشی نیست

علی انصاری، رتبه 3 کنکور ریاضی از عدم حضورش در کلاس‌های کنکور می‌گوید و در گفت‌وگو با «رسالت» مطرح می‌کند: می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح دروس را مطالعه کرد و نیازی به شرکت در مؤسسات آموزشی و پرداخت هزینه‌های گزاف نیست.

بااین‌حال مؤسسات کنکوری برای خالی کردن جیب والدین خود را آماده کرده‌اند. هریک به‌نوعی برای آینده دانش آموزان برنامه دارند و این‌گونه نمایانده می‌شود که دلسوزتر از پدر و مادر به فردای آنان می‌اندیشند. این مؤسسات به صورتی تبلیغ می‌کنند که اگر والدینی از روی تفکر و تعقل قصد نداشته باشند به دام آنان بیفتند و یا قصد داشته باشند به آموزش‌وپرورش و خدمات آموزشی آن مطابق باسیاست‌های نظام اسلامی اعتماد کنند، به‌عنوان والدینی شناخته می‌شوند که برای فرزندش و آینده او ارزشی قائل نیست و در صورت تسلیم و اکتفا به برنامه آموزش‌وپرورش، آینده محتوم فرزندش یکی از دانشگاه‌های دورافتاده یا دارای مدرک غیرقابل‌اعتماد و یا آنچه در عمل و تبلیغات می‌بینیم دارای مدرک بی‌ارزش است، حال‌آنکه این‌گونه نیست. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کنکور دانش آموزان مافیا کلاس کنکور موسسات کنکوری مؤسسات آموزشی گفت وگو کلاس کنکور نفرات برتر کمک آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۷۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی کاظمی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استانی خوزستان در محل تالار امام خامنه‌ای اهواز اظهار داشت: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه جذب معلم از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است گفت:  در سال گذشته با تغییر رویکرد در جذب نیروی معلم تلاش شد تا افرادی که شایستگی و توانمندی تحصصی و حرفه‌ای به کار گرفته شوند.

کاظمی اظهار کرد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تربیت و تعلیم است و بدون این قشر فرهیخته این وزارتخانه دیگر معنایی ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم در کنار آموزش درس در تعلیم مهارت‌های زندگی نیز بسیار اثر گذار است ادامه داد: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: دانش‌آموز از کلام و رفتار معلم تاثیر می‌گیرد و این تاثیرپذیری تا سال‌ها در ذهن دانش‌آموز باقی خواهد ماند.

امیدآفرینی در نسل نوجوان با کمک معلم

کاظمی با بیان اینکه امروز یکی از نیازهای مهم کشور امیدآفرینی در نسل نوجوان است اظهار کرد: امید آفرینی باید توسط معلمان انجام شود.

وی با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد تاکید دولت است ادامه داد: در سند تحول بنیادین نیز بر امیدآفرینی در دانش‌آموزان از سوی معلم‌ها اشاره شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم بر اجرای سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بسیار تاکید می‌شود تصریح کرد: قطعا اجرای این سند محقق نمی‌شود مگر اینکه آثار آن را در مدارس ببینیم.

وی گفت: مدیران مدارس در اجرای این سند بسیار اثر گذار هستند چرا که مدیر مدرسه می‌تواند نقش هر کدام از معلمان را برای اجرای اهداف این سند محقق کند.

کاظمی تاکید کرد: مدیران مدارس نباید به مدیران اجرایی تبدیل شوند بلکه باید نقش آموزشی و راهبری را در مدارس داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شاخص‌های دسترسی آموزشی و پوشش تحصیلی خوزستان وضعیت خوبی دارد اظهار کرد: اما متاسفانه آموزش و پرورش خوزستان در شاخص کیفیت نیاز به توجه و برنامه‌ریزی بیشتری دارد.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت آموزش باید به عنوان یکی از اصول بسیار مهم در آموزش و پرورش دنبال شود.

هدف اجرای طرح رتبه‌بندی ارتقای نظام تعلیم و تربیت است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توانمندسازی معلمان و نقش آن‌ها در امر آموزش و تربیت باید جدی‌تر دنبال شود.

وی گفت: ایجاد سوابق و سنجش تحصیلی در پایه‌های ششم و نهم نیز مدنظر این وزاتخانه است تا پایان هر پایه وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان بررسی شود.

کاظمی ادامه داد: متاسفانه در گذشته اطلاعات و رصد مناسبی از وضعیت آموزش استان‌ها نبود.

برگزاری امتحانات نهایی پایان هر مقطع تحصیلی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی با مصوبه جدید برای ارزیابی هر مقطع برگزار می‌شود.

کاظمی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز بر یادگیری دانش‌آموزان است و بر اساس آموخته‌های طول سال تحصیلی در کنکور شرکت خواهد کرد.

کاظمی در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای ضروری کشور مهارت آموزی است بیان کرد: نظام آموزشی باید به سمت مهارت‌آموزی حرکت کند و راه حل ایجاد اشتغال و توسعه تولید کشور با مهارت‌آموزی دانش آموزان رقم می‌خورد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تمامی مسئولان، کارخانجات و شرکت‌های استان خواست تا برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزی پای کار بیایند.

کاظمی اظهار کرد: چهار درصد سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور ارتقا یافته و 213 هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی کشور افزوده شده است.

وی افزود: آیین‌نامه ملی تقویت وتوسعه مهارت‌آموزی قبل از هفته معلم در هیات دولت تصویب شد و نقش هر دستگاه در این آیین نامه مشخص شده است.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری مجدد کنکور ویژه داوطلبان سیل‌زده
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند