Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@03:02:51 GMT

برنامه‌ریزی عجیب رتبه 2 کنکور انسانی

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۳۷۱۳۷

برنامه‌ریزی عجیب رتبه 2 کنکور انسانی

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، آمار استان اصفهان در کسب رتبه‌های تک‌رقمی کنکور در سال‌های اخیر متفاوت بوده و امسال 3 دختر کنکوری روی استان اصفهان را در میان دیگر استان‌ها سفید کردند.

مسافرت رفتن، تلویزیون دیدن و سینما رفتن عجیب نیست اما انجام دادن این کارها توسط یک کنکوری، آن هم کسی که موفق به کسب رتبه دوم کنکور شده است، شاید برای خیلی‌ها عجیب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طنین زاهدی‌کیا یکی از دانش‌آموزان اصفهانی بود که امسال موفق به کسب رتبه دوم گروه علوم انسانی کنکور سراسری شد که به منظور اطلاع از رمز موفقیت او در منزلش حضور یافتیم.

پدر خانواده با روی خوشی در را به روی ما باز کرد و خوش‌آمد گفت، چند تن از اقوام خانم زاهدی‌کیا هم در خانه‌ حضور داشتند که با گویش ترکی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کردند.

پدر و مادر طنین زاهدی‌کیا اصالتاً ترک قشقایی هستند و در سال‌های دور در مناطق عشایرنشین ایل قشقایی در شهرضا سکونت داشته‌اند؛ با شنیدن این مقدمه از سوی میزبان، گفت‌وگو را با سؤالی در رابطه با شنیدن خبر خوش کسب رتبه تک‌رقمی با طنین زاهدی‌کیا آغاز کردیم.

فارس: رتبه‌ای که در کنکور کسب شد چقدر به پیش‌بینی‌های خودتان نزدیک بود؟

زاهدی‌کیا: به دلیل این که از سطح علمی رقبای کنکور امسال اطلاعی نداشتم، دقیق نمی‌توانستم رتبه خودم را تخمین بزنم ولی انتظار رتبه تک‌رقمی را داشتم.

فارس: اولین بار چه کسی به شما خبر خوب کسب رتبه دوم کنکور را داد؟

زاهدی‌کیا: صبح روز سه‌شنبه 9 مرداد ماه خبرنگار یکی از خبرگزاری‌ها با من تماس گرفت و رتبه کنکورم را به من اعلام کرد.

پیش از کنکور به مسافرت می‌رفتم

فارس: کسانی که رتبه‌های برتر کنکور را کسب می‌کنند، مدام درس می‌خوانند؟ چقدر برای درس خواندن وقت می‌گذاشتید؟

زاهدی‌کیا: این‌طور نبود که یک سال قبل از کنکور را فقط درس بخوانم و هیچ فعالیت دیگری نداشته باشم، 2 سفر کوتاه همراه با خانواده داشتم، تلویزیون و فیلم‌های سینمایی می‌دیدم، کتاب‌های غیردرسی مطالعه می‌کردم و به همه کارهایم می‌رسیدم و سعی داشتم یک تعادلی میان امور زندگی‌ام برقرار کنم؛ البته این فعالیت‌ها به گونه‌ای نبود که به درس خواندنم لطمه‌ای بزند اما طوری برنامه‌ریزی می‌کردم که بتوانم انرژی کافی برای درس خواندن هم داشته باشم.

آهستگی و پیوستگی رمز موفقیتم بود

فارس: مهم‌ترین عامل موفقیت خود را در چه می‌دانید؟

زاهدی‌کیا: مهم‌ترین عاملی که منجر به موفقیت من در کسب رتبه دوم کنکور شد این بود که در طول سال‌های تحصیلی همیشه درسم را می‌خواندم و پایه قوی داشتم و این طور نبود که یک دفعه یاد درس خواندن بیفتم و بخواهم چندین سال درس نخواندن را در یک سال جبران کنم؛ آهسته و پیوسته رفتن به من کمک کرد تا بتوانم گام‌های بلندی را بردارم.

فارس: به عنوان رتبه دوم گروه علوم انسانی کنکور قصد تحصیل در چه دانشگاهی را دارید؟

زاهدی‌کیا: دانشگاه شهید بهشتی تهران مقصد تحصیلی من خواهد بود.

فارس: و چه رشته‌ای؟

زاهدی‌کیا: علاقه‌مند به تحصیل در رشته حقوق هستم.

فارس: خانواده‌تان با دوری شما از محل سکونت مشکلی ندارند؟

زاهدی‌کیا: خیر

فارس: چرا دانشگاه شهید بهشتی؟

زاهدی‌کیا: براساس پرس‌وجوهایی که انجام دادم، متوجه اول بودن دانشگاه شهید بهشتی در رشته حقوق شدم و طبیعتاً من هم دوست دارم از امکانات تحصیلی و سطح بالای علمی این دانشگاه بهره‌مند شوم.

زندگی سخت و هیجان‌انگیز در تهران

فارس: از تجربه زندگی در تهران چه تصوری دارید؟

زاهدی‌کیا: به نظرم سخت و هیجان‌انگیز است، تحصیل در پایتخت به مراتب هیجان‌انگیزتر از اصفهان است؛ علی‌رغم این که تهران شهر شلوغی است و دغدغه‌های مردم هم در این شهر بیشتر است اما به نظرم می‌تواند جالب باشد و تحصیل در این شهر سکوی بهتری برای پیشرفت است.

فارس:چه توصیه‌ای برای کنکوری‌های سال آینده دارید؟

زاهدی‌کیا: توصیه می‌کنم به صورت متداول تلاش کنند، این که کسی بخواهد یک ماه یا دو ماه درس بخواند، رها کند و دوباره بخواهد درس بخواند درست و نتیجه‌بخش نیست؛ کسانی که در تمام طول یک سال پیش از کنکور به صورت مداوم مشغول به درس خواندن هستند نتیجه مطلوب‌تری خواهند گرفت، ممکن است بعضی روزها خسته‌کننده به نظر بیاید اما باید تحمل کرد و ادامه داد.

فارس: قبل از کنکور کلاس آموزشی هم می‌رفتید؟

زاهدی‌کیا: هیچ کلاسی نرفتم؛ من در مدرسه تیزهوشان درس می‌خواندم و سطح علمی دبیران کادر این مدرسه آن‌قدر بالا بود که دیگر نیازی به حضور در کلاس‌های کنکور نبود.

کلاس‌ کنکور کارایی لازم را ندارد

فارس: دلیل عدم حضور در کلاس‌های کنکور چه بود؟

زاهدی‌کیا: کلاس‌های کنکور وقت زیادی را از کنکوری‌ها می‌گیرد و هزینه شرکت در آن‌ها هم بسیار بالاست، این کلاس‌ها کارایی لازم را هم برای داوطلبان شرکت در کنکور سراسری را ندارد.

فارس: اگر یکی از مؤسسات آموزشی کنکور پیشنهاد تبلیغات مؤسسه خود را به شما بدهند، چه واکنشی به آن‌ها نشان می‌دهید؟

زاهدی‌کیا: قطعاً پاسخ و واکنش من منفی است، نباید به خانواده‌ها دروغ گفت و آنان را به این مؤسسات کشاند؛ البته من خودم از کتاب‌های آموزشی و تست‌زنی کنکور استفاده کردم و نمی‌توانم کتمان کنم اما در هر صورت این ثمره تلاش هر کنکوری است که باعث کسب رتبه برتر می‌شود نه حضور در کلاس‌ها و استفاده از کتاب‌های آموزشی؛ نباید گذاشت تلاش یک رتبه برتر توسط مؤسسات آموزشی مصادره شود.

سر جلسه کنکور فقط من هستم و برگه‌های سؤالات و هیچ کسی نیست که بخواهد به من کمک کند، بنابراین حتی اگر در کلاس‌های کنکور هم شرکت می‌کردم و موفق به کسب رتبه برتر می‌شدم، آن رتبه برتر صرفاً را نتیجه تلاش‌های خودم می‌دانستم.

فعلاً تصمیمی برای فعالیت‌های جانبی در دانشگاه ندارم

فارس: از علاقه‌مندی‌هایتان بگویید؟

زاهدی‌کیا: ادبیات و سینما را خیلی دوست دارم و در کنار آن به بازدید از نمایشگاه‌های هنری علاقه‌مندم؛ موسیقی را هم دنبال می‌کنم اما خودم تخصصی در موسیقی ندارم.

فارس: علاقه‌مند به حضور در فعالیت‌های جانبی دانشگاه هم خواهید بود؟

زاهدی‌کیا: ترجیح می‌دهم وارد دانشگاه شوم و بعداً راجع به فعالیت‌های غیردرسی دانشگاهی تصمیم بگیرم.

فارس: چقدر با مشکلات پیش روی دانشجویان آشنایی دارید؟

زاهدی‌کیا: تقریباً آشنا هستم و گاهی دغدغه‌های دانشجویان به گوشم می‌رسد، برای بسیاری از دانشجویان مشکلاتی وجود دارد و قطعاً من هم یکی از دانشجویان خواهم بود و فکر نمی‌کنم مشکلات دانشجویی غیرقابل تحمل باشد.

ریاضی را 100 درصد زدم

فارس: اگر بخواهید نام 3 تن از بهترین معلم‌های دوران دبیرستان خود را نام ببرید، از چه کسی یاد می‌کنید؟

زاهدی‌کیا: آقای تیموری دبیر ادبیات خیلی برای من زحمت کشیدند و من خود را مدیون ایشان می‌دانم. آقای مولایی دبیر ریاضی من بود که باعث شد بتوانم تست‌های ریاضی کنکورم را 100 درصد بزنم. خانم طاهری دبیر عربی دوره دبیرستان انرژی زیادی به من می‌داد و همیشه پشتیبان معنوی‌ام بود.

پدرم می‌گوید 5 تا دکترا بگیر!

فارس: بعد از پایان دوره کارشناسی علاقه‌مند به ادامه تحصیل تا چه مقطعی هستید؟

زاهدی‌کیا: دوست دارم تا دکترا ادامه تحصیل بدهم ولی گاهی پدرم به شوخی می‌گوید«5 تا دکترا بگیر!»

فارس: دوست دارید بعد از فارغ‌التحصیلی به چه شغلی مشغول شوید؟

زاهدی‌کیا: فعلاً جواب نمی‌دهم(باخنده).

فارس: بعد از شنیدن این واژه‌ها نخستین جمله‌ای که به ذهنتان خطور می‌کند را بگویید؟

زاهدی‌کیا:

ادبیات: خیلی دوستش دارم.

امتحان نهایی: آسان.

دانشگاه شهید بهشتی: ثمره 12 سال تلاش.

رتبه دوم کنکور: بهترین خبری که در عمرم شنیدم.

عقربه‌های ساعت: استرس.

مطالعه درسی: علاقه‌مندی به درس خواندن باعث گرفتن نتیجه بهتر است.

تست‌زنی: برایم لذت‌بخش است.

بهترین معلم: معلم عربی دبیرستان.

ریاضی: دوستش دارم.

گفت‌وگو از یوسف الشریف

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۷۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از برنامه‌ریزی این شرکت برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی در هفت سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید دفتری امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به سابقه فعالیت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بیان کرد: این شرکت با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت‌های داخلی در حال بومی‌سازی همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی است که تاکنون بخش اعظم آن انجام شده و فقط حجم کمی باقی مانده که در حال انجام است.

وی به ارائه هفت لایسنس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به صنعت پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این شرکت بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی را برای هفت سال آینده برنامه‌ریزی کرده است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اظهار امیدواری کرد که با این سامانه، مسیر بومی‌سازی لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تسریع و تسهیل شود.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • برنامه ریزی برای صادرات ۳ میلیارد دلار کالا از مرز مهران به عراق
  • اجرای ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مازندران
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند